top of page

Profil

Join date: 8 juin 2022

À propos

Wales - Nederland live op tv en online (Nations League)

Nations League Wales – Nederland live kijken, overal vandaan


🔴👉Nederland - Wales Live


🔴👉Nederland - Wales Live


Kijk Wales - Nederland live, waar ter wereld je ook bent

Op woensdag 8 juni om 20:45 uur wacht de volgende tegenstander voor Oranje in de Nations League: Wales. Ben je in het buitenland, maar wil je de wedstrijd toch live kijken? Volg deze stappen om Wales – Nederland met een VPN te kijken:


Na de overtuigende overwinning op België wacht vanavond het duel Wales - Nederland, de tweede wedstrijd van Oranje in de Nations League. Kunnen we opnieuw toeslaan? De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.


Het Nederlands elftal kende een wervelend begin van de derde editie van de Nations League. Het elftal van België wordt de laatste jaren steevast hoger ingeschat dan Oranje, maar onze zuiderburen kregen het deksel lelijk op de neus. Oranje won met liefst 1-4 dankzij treffers van Steven Bergwijn, Memphis Depay (2x) en Denzel Dumfries.


De tweede tegenstander is het Wales van sterspeler Gareth Bale. De Welshe ploeg plaatste zich afgelopen weekend voor het eerst in 64 jaar voor het WK voetbal, dat later dit jaar wordt georganiseerd in Qatar. Daarvoor moest Wales afrekenen met Oekraïne, dat de gunfactor van velen had vanwege de oorlog. Wales kende geen mededogen: de 1-0 winst was genoeg voor kwalificatie.


De wedstrijd Wales - Nederland is woensdag 8 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.【KIJK-TV】 Nations League Wales – Nederland live gratis Op Tv 8 juni 2022

Plus d'actions